Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Sheriff Tiraspol va reprezenta din nou Republica Moldova în preliminariile Ligii Campionilor

1 iun. 2018,, 16:16   Sport
1556 0

Sheriff Tiraspol va reprezenta din nou Republica Moldova în preliminariile Ligii Campionilor. În primul tur preliminar ”galben-negrii” vor avea adversari accesibili. "Viespile" vor fi cap de serie în primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor.

În primul dintre ele, tiraspolenii ar putea da peste fosta adversară a Daciei și Zimbrului din preliminariile Ligii Europei din anii precedenți, Șkendia Tetovo, care a devenit în ultimul sezon campioană a Macedoniei.

Campioana Slovaciei, Spartak Trnava, și cea a Slovenia, Olimpia Ljublana, sînt alte două posibile adversare ale tiraspolenilor.

Dacă se va califica în turul doi, misiunea ”șerifilor” va fi ceva mai complicată. Tiraspolenii ar putea da peste campioana Romîniei, CFR Cluj, dar și peste alte adversare mai bine cotate:

Rosenborg Trondheim din Norvegia, Țrvena Zvezda Belgrad din Serbia și Hapoel Beer-Șeva din Israel.


În ultimul sezon al cupelor europene inter-cluburi Sheriff Tiraspol a ajuns pînă în faza grupelor Ligii Europei, a luptat pentru calificarea în șaisprezecimile de finală ale competiției pînă în ultima etapă, însă nu a reușit să ajungă în ”primăvara europeană”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?