X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Sheriff Tiraspol a aterizat pe Aeroportul din Bacău, din cauza stării de urgență din R.Moldova

25 feb. 2022,, 15:50   Sport
4739 0

Echipa de fotbal Sheriff Tiraspol a aterizat pe Aeroportul din Bacău, din cauza stării de urgență declarată în Republica Moldova.

Starea de urgenta a inchis patiul aerian, inclusiv pentru zborurile de pasageri. Majoritatea zborurilor vor ateriza la Iasi, insa unele ajung si in municipiul Bacău, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

„Aeroportul Bacau este solicitat sa primeasca zboruri care aveau destinatia Chisinau. Primele curse care au aterizat astazi au fost din Israel Tel-Aviv(FlyOne) si Portugalia -Porto (Air Moldova). Ultimul zbor a adus in Bacau, in premiera, campiona Moldovei la fotbal, Sheriff Tiraspol, dintr-o deplasare in Portugalia, la Braga.”, au transmis reprezentantii Aeroportului Bacau.

Deplasarea catre Republica Moldova a fost continuata pe cale rutiera cu un autocar trimis de autoritatile de la Chișinău, notează bacau.net.

„Aeroportul International “George Enescu” Bacau va raspunde pozitiv la orice solicitare a companiilor aeriene din Republica Moldova si in cazul altor curse de pasageri pe perioada starii de urgenta.”, au menționat reprezentanții Aeroportului Bacau.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?