X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Senegalezul Sadio Mane este aproape de transferul în Arabia Saudită

7 iul. 2023,, 09:15   Sport
2558 0

Sadio Mane (31 de ani) poate pleca de la Bayern Munchen, după doar un sezon petrecut din momentul transferului de la Liverpool.

După aducerile lui Eduoard Mendy (Chelsea) și Robert Firmino (Liverpool), clubul Al-Ahli vrea să mai dea o lovitură în această vară. Este vorba despre Sadio Mane, fotbalist care are un viitor incert la Bayern Munchen, chiar dacă angajamentul său mai este valabil pînă în vara anului 2025.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Mane ar fi ademenit de Al-Ahli cu un salariu în valoare de 20 de milioane de euro pe an, dar și un contract pînă în 2026, transmite Noi.md cu referire la jurnal.

Rămîne de văzut ce decizie va lua senegalezul, mai ales că nu se află în cele mai bune relații cu oficialii lui Bayern, după conflictul cu Sane de la finalul sezonului trecut.

Senegalezul plecat de la Liverpool la Bayern în vara anului trecut a avut un prim sezon mult sub așteptări la campioana Germaniei. Pe lîngă evoluțiile modeste, Mane a intrat și într-un conflict cu Leroy Sane, coleg pe care l-a lovit cu pumnul în față.


Conform ultimului update făcut de site-ul de specialitate Transfermarkt, Mane este jucătorul care s-a devalorizat cel mai mult în ultimele 12 luni. Cota de piață a atacantului a scăzut cu nu mai puțin de 45 de milioane de euro, iar astăzi valorează doar 25.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?