Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Santiago Solari i-a raspuns lui Cristiano Ronaldo

11 dec. 2018,, 22:01   Sport
2690 0

Cristiano Ronaldo a atac Realul.

Portughezul și-a atacat foștii colegi și a comparat atmosfera de la fosta și actuala sa echipa.

Santiago Solari a raspuns criticilor lui Ronaldo, iar reactia antrenorului de la Real este una de milioane.

"Modestia este virtutea celor mari! Din acest motiv si datorita valorilor sale acest club a castigat atatea! Cristiano este al nostru pe vecie, este istoria vie a Realului si aceste sentimente ii apartin lui, nu putem sa le comentam", a spus Solari.

Intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, Ronaldo nu s-a dat inlaturi de la a spune ca la Juve exista mai multa modestie si mai multa intelegere. Mai mult, a spus ca este cea mai buna echipa alaturi de care a jucat vreodata.


"Sunt foarte fericit. Orasul este foarte frumos, fanii sînt foarte primitori si Juventus e un club fantastic, incredibil de organizat. Jucatorii de aici sînt modesti si muncesc foarte mult. E fantastic. Acesta este cel mai bun grup alaturi de care am jucat vreodata. La Juventus ne simtim intr-adevar ca o echipa, spre deosebire de alte parti, unde unii jucatori se cred mai buni decat altii. Aici, toata lumea stie ce e modestia. Daca Dybala sau Mandzukic nu inscriu, ei sînt in continuare fericiti. Este frumos!", a spus Ronaldo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?