X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ronaldo a încălcat protocolul

17 oct. 2020,, 00:01   Sport
6323 0

Cristiano Ronaldo s-a infectat cu coronavirus, însă asta nu l-a împiedicat să se deplaseze din Portugalia în Italia, cu un avion închiriat și apoi cu o ambulanță de lux, transmite emedicina.md.

Starul lui Juventus a fost criticat de Ministrul italian al Sănătății, Vincenzo Spadafora, care susține că a fost încălcat protocolul, din moment ce o persoană infectată trebuie să stea izolată. În niciun caz nu trebuie să se deplaseze nicăieri.

„Protocolul anti-Covid este în vigoare, dar trebuie respectat. Eu chiar cred că Ronaldo l-a încălcat, dacă nu au existat autorizații speciale din partea autorităților sanitare”, a spus Spadafora la Radio 1.

Vedeta lui Juventus se afla în Portugalia în momentul în care a fost testat pozitiv, astfel că a avut nevoie de un avion special pentru a se deplasa în Italia. Cristiano Ronaldo a închiriat un Bombardier Learjet 45XR LX-ONE, care a fost modificat astfel încât să devină o ambulanță aeriană, anunță The Sun.

Când a ajuns pe aeroport, starul lui Juve a fost așteptat de o ambulanță de lux.


Atacantul portughez a fost testat pozitiv pe 13 octombrie, în cantonamentul naționalei, ceea ce a înseamnă, anunță Calciomercato, că nu va putea fi pe gazon la meciurile lui Juventus cu Crotone, din campionat, de sâmbătă, Dinamo Kiev, debutul în noul sezon al Ligii Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?