X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ronaldo a fost eliminat de pe teren pentru comportament nesportiv

9 apr. 12:00   Sport
2354 0

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unor momente de tensionate în Arabia Saudită! Starul echipei Al-Nassr a fost eliminat în meciul cu Al-Hilal din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să-l lovească pe arbitrul partidei.

Meciul de pe stadionul "Mohammed bin-Zayed" din Abu Dhabi, Al-Nassr - Al-Hilal, a adus o serie de momente tensionate, iar punctul culminant a fost eliminarea lui Cristiano Ronaldo în minutul 86, după ce acesta a primit cartonașul roșu direct, transmite Moldova1.

Incidentul a avut loc în urma unei altercații cu apărătorul advers Mohammed Al-Bulaihi, iar situația s-a agravat cînd Cristiano a fost la un pas să facă un gest regretabil, ridicînd pumnul în direcția arbitrului Mohammed Al-Hoish. Cînd a ieșit de pe teren, portughezul l-a aplaudat ironic pe central.

Conform presei locale, portughezul va fi suspendat și ar putea lipsi pînă la trei meciuri. Cum nici o nenorocire nu vine singură, în cele din urmă echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, a pierdut meciul cu Al-Hilal cu scorul de 1:2.

3
3
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?