X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Romanov, despre următoarea luptă în UFC: "Cînd se închide cușca, în mine se trezește King Kong"

19 aug. 2022,, 21:45   Sport
2604 0

„Înainte de luptă, sînt calm și prietenos, dar de îndată ce cușca se închide, se trezește freneticul înfometat King Kong, care este gata să-i distrugă pe toți în calea sa”, a comentat sportivul găgăuz Alexandr Romanov despre pregătirea sa pentru următoarea luptă în UFC, informează Noi.md.

Următoarea luptă a lui Romanov în cadrul turneului mondial UFC va avea loc pe 20 august în statul Utah, în orașul Salt Lake City.

„Oponentul meu are o mulțime de titluri răsunătoare în cariera lui, el evoluează în UFC de multă vreme, dar eu sînt tînăr și „înfometat” după victorii. Cred că va fi foarte greu pentru el. Pentru că nu s-a confruntat niciodată cu o asemenea presiune. Înainte de luptă, rămîn mereu calm, zîmbitor și amabil, dar de îndată ce cușca se închide, în mine se trezește freneticul și înfometatul King Kong, care este gata să distrugă pe toți în calea lui ”, a spus sportivul.

{{615903}} Potrivit antrenorului lui Alexandr Romanov, Eduard Chiosea, în luptă, sportivul din Găgăuzia se va întîlni cu un adversar din Polonia, Marcin Tybura.

„Are 22 de victorii și șapte înfrîngeri. Tybura este un atacant bun, un grappler bun și are o rezistență cardio bună. Dar tinerețea este de partea noastră, avem lupte libere mai bune. În Thailanda, am mai cizelat loviturile, astfel, ca întotdeauna, avem un spirit de luptă 100%. Ieșim la fiecare luptă, mobilizați doa rpentru a cîștiga”, a spus Chiosea.


Însuși Alexander Romanov spune că este pe deplin pregătit pentru această luptă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?