X 
Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Roberto Bordin: "Vom juca folosind inima, nu doar cu picioarele, vom folosi mintea"

18 iul. 2023,, 10:10   Sport
2032 1

Antrenorul principal al clubului Sheriff Roberto Bordin a discutat cu presa în ajunul meciului retur cu Farul din România în cadrul preliminariilor Ligii Campionilor.

- Avem un meci foarte important, știm ce pot oponenții noștri. Dar ne știm foarte bine și valoarea! Îi cunosc bine pe băieții mei, am revăzut meciul de două ori, cel de la Constanța, știm ce avem de făcut mai bine. Este foarte important că jucăm în fața suporterilor, pe stadionul nostru, acasă.

Despre ultimul meci pot spune că am tratat prea ușor niște faze, am irosit multe șanse de a marca. Puteam face mai mult în ofensivă, oricum, egalul ar fi fost mai echitabil. În acest moment, fiecare dintre jucătorii noștri sînt disponibili, vom vedea pe cine voi alege pentru primul 11.

Pregătim ambele faze, ofensivă și defensivă, vom risca în niște situații, pentru a face superioritate. Au fost greșeli individuale în primul meci, vrem să le prevenim, vom avea șanse să marcăm noi marți seara, cu siguranță.

Este o partidă eliminatorie, orice se poate întîmpla, astfel că vom pregăti și loviturile de la 11 metri. Luăm în calcul orice posibilitate.

Știm echipa Farul, are individualități bune, cu siguranță își vor pune în valoare calitățile. sînt mulți care necesită atenție, vom încerca să facem ca echipa noastră să joace bine. Vom juca folosind inima, nu doar cu picioarele, vom folosi mintea, vom încerca să ne creăm multe șanse și să marcăm.

Jucătorii români sînt buni, mai ales cei români, nu vorbesc de străinii care sînt în Liga 1. Românii fac fotbal bun, știm și valoarea campionatului. Dar ne-am pregătit bine pentru acest meci, care va fi de a continua în competiție sau să ieșim, - a declarat tehnicianul.

1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?