Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Roberto Bordin: "A fost o victorie supermeritată"

19 iul. 2023,, 15:00   Sport
2516 0

În urma succesului înregistrat de echipa sa (3:0) și a obținerii calificării în runda a doua preliminară din Liga Campionilor contra echipa Farul, antrenorul lui Sheriff, Roberto Bordin, a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, staff-ului său, dar și suporterilor care au încurajat formația din Tiraspol pe toată durata partidei.

- Mulțumesc tuturor jucătorilor care au intrat pe teren. Inclusiv celor care au ajutat de pe bancă. A fost un meci incredibil, au muncit foarte, foarte mult. Plus staff-ul meu, incredibil.

A fost un meci obositor, a risipit forțele noastre, dar s-a terminat cu bine. Ne bucurăm de această victorie mare. Am modificat din mers, am încercat diverse module, a ieșit foarte bine pînă la urmă, chiar dacă în reprizele suplimentare. Dar a fost o victorie supermeritată. Poate am fi putut crea un gol în plus, da.

Suporterii noștri au fost minunați, în fiecare moment al partidei, ne-au ajutat enorm. Am făcut diferența la mijloc, am încercat să ne apărăm bine, apoi să înscriem primul gol.Am avut superioritate și am condus meciul în linia lor mediană, am fost agresivi tot timpul partidei", a transmis antrenorul lui Sheriff, la conferința de presă, organizată la puțin timp după finalul partidei.

Ce a spus Bordin despre Hagi


- Hagi a fost un mare jucător, foarte mare fotbalist, am jucat și eu în Italia cînd era el. Ca antrenor, a creat o academie importantă, apoi o echipă foarte bună, creații frumoase, de la un manager bun, - a mai susținut Bordin.

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0:3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1:0 în tur). Gheorghe Hagi nu și-a menajat jucătorii în timpul conferinței de presă.

- Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întîlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Cînd nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mîine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vîrfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră..., - a spus Gică Hagi în conferința de presă.

10
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?