Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Real Madrid, învinsă de Mallorca cu un autogol ghinionist

6 feb. 2023,, 10:31   Sport
2021 0

Autogolul lui Fernandez şi ratarea unui penalty în repriza secundă de către Asensio au anulat şansele la victorie ale unui Real Madrid care a dominat categoric pe Mallorca, la toate capitolele, fiind însă învinsă cu 1-0, în etapa a 20-a din La Liga. Real e la 5 puncte de Barca.

74% posesie, 14 şuturi spre poartă, 12 cornere şi 627 de pase nu au fost suficiente pentru ca Real Madrid să aducă măcar un punct din deplasarea în insulă, transmite mediafax.ro.

Nacho Fernandez a trimis cu capul în proprie poartă în minutul cu ghinion 13 (1-0), după care Real nu a mai reuşit să îşi creeze faze de poartă periculoase, mingile trimise de madrileni neprinzînd cadrul porţii nici măcar o dată în prima repriză.

Fără Benzema, absent din lot, şi fără Curtois, accidentat la încălzire, deţinătoarea Ligii Campionilor şi campioana la zi în Spania nu a pus probleme, în ciuda dominării teritoriale clare.

În minutul 58, al 13-lea al reprizei secunde, arbitrul meciului a dictat un penalty pentru Real, după faultul în careu al portarului Predrag Rajkovic. Acelaşi Rajkovic care a ghicit apoi colţul spre care a executat Asensio lovitura de la 11 metri, reparîndu-şi astfel greşeala..


A rămas 1-0 în ciuda permanentei dominaţii a oaspeţilor.

Barcelona are acum ocazia de a se distanţa la 8 puncte în fruntea clasamentului, după meciul de duminică seara cu Sevilla, de pe Camp Nou, Real rămînîn doar cu 45 de puncte.

Cu cele 3 puncte cîştigate, Mallorca e pe locul 10, cu un total de 28, dar foarte aproape de un loc de cupă europeană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?