Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Radu Albot luptă în camionatul Croației

22 iul. 2021,, 18:52   Sport
2031 0

Desi s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, motivandu-si decizia prin faptul ca are nevoie de o perioada pentru reabilitare dupa mai multe traume suferite anterior, Radu Albot nu sta departe de terenul de tenis. Jucatorul moldovean s-a calificat in optimile de finala ale turneului ATP din Croatia.

Aflat pe locul 92 in ierarhia mondiala, Radu Albot l-a invins cu 2 la 1 la general pe danezul Holger Rune. Cu aceasta ocazie, moldoveanul a obtinut prima sa victorie pe suprafata de zgura in acest sezon.

Radu Albot va lupta pentru un bilet in sferturile de finala cu sarbul Filip Krajinovic, favoritul numarul trei, calificat direct in turul secund. La inceputul lunii iulie, jucatorul nostru a declarat ca problemele de sanatate il tin in Europa in perioada Jocurilor Olimpice.

Radu Albot, TENISMEN:“Anul acesta, la fel ca si in sezonul trecut, am avut mai multe accidentari, care, din pacate, nu m-au lasat sa evoluez la
turnee asa cum vreau eu. Din aceasta cauza, m-am retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.”

Pentru Radu Albot ar fost la a doua participare la Olimpiada. In 2016, tenismenul a fost la Jocurile Olimpice de la Rio.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?