X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Radu Albot este gata de marele duel

28 aug. 2018,, 15:31   Sport
3459 1

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, este gata de marele duel cu Nick Kyrgios. Sportivul nostru joacă, la noapte, cu renumitul australian, în primul tur de la US Open.

Albot, numărul 95 mondial, nu este speriat de adversarul sau din primul tur de la US Open. Moldoveanul se antrenează intens pentru a lupta de la egal la egal cu australianul Kyrgios, jucător ce ocupă locul 30 în topul ATP. Albot se așteaptă la un meci interesant și spune că l-a studiat pe adversar.

Radu Albot, tenisman Moldova: "Toți îl știu pe Kyrgios drept un showman, care face diferite trucuri pe teren, pentru spectatori. El are un serviciu foarte bun și joacă foarte agresiv din spate."

Radu a pregătit și o tactică pentru partida din prima etapă.

Radu Albot, tenisman Moldova: "Sper să îl obosesc pe teren, să pot cîștigă mai multe puncte la retur. Sper că voi putea să-l înving."


Dacă va ajunge în turul 3, Radu Albot ar putea să-l întîlnească, într-un meci istoric, pe Roger Federer.

Radu Albot, tenisman Moldova: "Ar fi o experiență foarte bună pentru mine. Sigur, aș vrea să Joc, însă, deocamdată, trebuie să îmi pun toate forțele pentru turul 1."

Din cele 4 turnee de Mare Slem, US Open este preferatul lui Radu Albot. La New York, moldoveanul se antrenează cu renumitul tenisman francez Gael Monfils, iar la final semnează autografe. El spune că, aici, fanii sînt foarte gălăgioși în timpul meciurilor.

Radu Albot, tenisman Moldova: "Aici în SUA, de obicei, suporterii sînt diferiți. Oamenii privesc tenis și îi susțîn pe cei care joacă bine și fac show. " Albot și Kyrgios vor juca pe Louis Armstrong Stadium, in această noapte. Meciul va începe la ora 2, ora Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?