X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Radu Albot a revenit acasă: Cum a fost întîmpinat de admiratori (FOTO)

28 mar. 2019,, 08:50   Sport
2587 0

Tenismanul Radu Albot a revenit acasă după ce în ultimele luni a impresionat pe arena internaţională şi a obţinut cele mai mari performanţe din cariera sa.

Sportivul a fost întîmpinat ca un erou la Aeroportul Internaţional Chişinău. Pe Albot l-au aşteptat zeci de persoane: părinţii, prietenii, membri ai Federaţiei Naționale de Tenis, dar şi suporteri de toate vîrstele.

Aceştia l-au asaltat pentru a face poze, iar Radu nu a ezitat să împartă autografe.

În ultimele 2 luni, Radu a cîștigat primul său titlu ATP și a ajuns pe locul 46 în clasament mondial, iar zilele trecute, moldoveanul a jucat cu legendarul Roger Federer în turul doi al turneului ATP de la Miami. Albot spunecă nu se va opri aici.

"Am avut ocazia să joc cu cel mai bun tenisman din istorie. Mă bucur că am apucat să-l prind. Păcat că am pierdut, dar a fost o experienţă de neuitat. Aş dori să ajungă în top 30. Cred că nivelul jocului meu este acolo, doar că trebuie să execut şi cu puţin noroc voi fi în top 30", a spus Radu Albot.

Albot se va afla în ţară timp de o săptămînă. Vineri, tenismanul moldovean va avea parte de un antrenament inedit la Hînceşti cu fotbaliştii clubului Petrocub.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?