X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

R. Moldova va găzdui un turneu internațional la futsal

17 sep. 2022,, 17:00   Sport
2632 0

Republica Moldova va găzdui, în perioada 18-20 septembrie, un turneu internațional la futsal, la care vor participa Naționalele de futsal ale României, Ucrainei și Moldovei. Partidele sunt programate la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, iar intrarea pentru spectatori va fi liberă.

Programul meciurilor:

18 septembrie

Moldova – Ucraina (ora 18:00);

19 septembrie


România – Ucraina (18:00);

20 septembrie

Moldova – România (19:00).

Toate meciurile vor fi transmise în direct de site-ul FMF.

Selecționerul Vladimir Vusatîi a anunțat lotul final de jucători, cu care va aborda acest turneu internațional și meciul amical cu Ucraina:

Portari: Oleg Chitoroagî (Steaua Dental Chișinău), Alexei Capsamun, Artiom Cubani (ambii, Nistru Chișinău)

Jucători în teren: Sergiu Tacot, Andrian Lașcu, Daniel Adam, Constantin Gurjui, Sergiu Țîmpeu (toți, Nistru Chișinău), Cristian Obadă, Leonid Podlesnov, Valeriu Gurgurov, Lilian Guțu (toți, Clic Media Chișinău), Andrei Negara (Dinamo Plus Chișinău), Constantin Burdujel (Unuted Galați, România), Iulian Cojocaru (Autobergamo Deva, România)

Aceste partide reprezintă o etapă de pregătire către runda a doua preliminară a Campionatului Mondial de futsal 2024. „Tricolorii” vor juca în grupa 1, cu Spania și Cipru. Primul meci este programat pentru 8 octombrie, când Naționala noastră va găzdui reprezentativa Ciprului, iar pe 11 octombrie, echipa noastră va juca cu Spania, în deplasare. Celelalte 2 meciuri se vor juca în anul 2023.

Câștigătoarele celor 12 grupe preliminare și 4 cele mai bune echipe de pe locul 2 se vor califica în etapa de elită. Celelalte 8 echipe, care vor termina pe locul doi în grupe, vor juca în etapa play-off.

Moldova a câștigat grupa din prima etapă preliminară, după ce a obținut victorii cu Elveția (4-1), Estonia (2-0) și Grecia (2-1). Mini-turneul a avut loc în țara noastră, între 6 și 9 aprilie 2022.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?