Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4009

PSG, 100 de milioane pentru înlocuitorul lui Kylian Mbappe

17 iul. 2023,, 03:01   Sport
2183 0

Cu Luis Enrique antrenor, Paris Saint Germain speră ca în sezonul următor să cîștige într-un final trofeul UEFA Champions League.

Momentan, francezii caută o soluție privind situația lui Kylian Mbappe, iar presa din Hexagon scrie că oficialii grupării de pe Parc des Princes au luat deja legătura cu un atacant, notează Noi.md cu referire la hotnews.ro.

Situația dintre Kylian Mbappe și Paris Saint Germain este în continuare una incertă.

Oficialii campioanei Franței i-au transmis lui Mbappe că va fi vîndut chiar din această vară dacă nu va semna prelungirea contractului, iar jurnaliștii de la RMC Sport scriu că PSG știe deja ce atacant va aduce în schimbul țestoasei.

Sursa citată menționează că Harry Kane este dorit pe Parc des Princes, asta deși căpitanul echipei naționale de fotbal a Angliei ar opta pentru o mutare în Bundesliga, la Bayern Munchen.


Bavarezii le-au trimis deja două oferte englezilor pentru vîrful de 29 de ani, toate însă au fost refuzate de Tottenham Hotspur.

Bayern nu a oferit mai mult de 80 de milioane de euro în schimbul lui Kane, iar acest lucru o ajută pe Paris Saint Germain, care este dispusă să ofere 100 de milioane de euro pentru atacantul englez, sumă cerută și de Tottenham.

Mai mult decît atît, francezii i-au transmis lui Kane că pot îmbunătăți oferta salarială față de cea propusă de Bayern.

Presa din Hexagon scrie că oficialii clubului de pe Parc des Princes au stabilit o nouă rundă de negocieri la Londra.

435 de apariții are Harry Kane în tricoul celor de la Tottenham Hotspur, fiind și golgheterul All Time al echipei, cu 280 de goluri.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?