X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Portarul naționalei Moldovei a ajuns pe lista neagră

27 dec. 2023,, 08:45   Sport
3443 0

Portarul naționalei Moldovei, Dorian Railean ar putea schimba în curînd echipa. Chindia Tîrgoviște se confruntă cu mai multe probleme financiare, iar jucătorii nu și-au primit salariul în ultima lună.

Presa română anunță că mai mulți fotbaliști de la Chindia și-au depus deja memorii săptămîna aceasta, pentru a deveni liberi de contract, dar și pentru a-și încasa în regim de urgență salariile, notează Noi.md cu referire la tv8.

Printre cei care s-au săturat de minciunile actualei conduceri se numără mulți jucători cu experiență, precum portarul naționalei Moldovei, Dorian Răilean, Iustin Popescu, Cătălin Golofca, Cornel Dinu și alții.

Nu mai puțin de 11 jucători s-ar afla pe lista neagră a Chindiei, club care are interzis la transferuri, după sancțiunea aplicată de FIFA în cazul Akhmatov. Există și un uriaș pericol de depunctare, dacă nu se vor face plățile către un alt jucător din sezonul trecut, Esteban Orozco.

Dorian Railean evoluează pentru Chindia din luna iulie a acestui an, iar la ultimul meci care a avut loc în Cupa României a stat pe banca de rezerve în eșecul Chindiei cu Hermanstadt, scor 0-1. În ultima etapă dinaintea pauzei de iarnă, Dorian Railean a stat între buturi la partida încheiată la egalitate între Chindia și Concordia, scor 1-1.

0
2
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?