X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

O echipă de fotbal a rămas blocată într-o peşteră

25 iun. 2018,, 13:00   Sport
2719 0

Doisprezece copii fotbalişti şi antrenorul lor se află blocaţi de aproape două zile într-o peşteră din nordul Thailandei după ce drumul de ieşire le-a fost restricţionat în urma unei viituri, a anunţat luni poliţia locală, citată de DPA, conform agerpres.

”O operaţiune de salvare este în prezent în desfăşurare. Încă nu i-am găsit”, a declarat Komsan Saardluan, şeful poliţei din districtul Mae Sai, situat în provincia Chiang Rai, la o mie de kilometri nord de Bangkok.

O unitate navală SEAL şi o echipă de scafandri au pătruns luni dimineaţa în peştera Thaluang-Khun Nam Nang Non, însă pasajul de patru kilometri către încăperea mare în care se află grupul a fost blocat după ce nivelul apei a crescut, a explicat Komsan.

Doisprezece băieţi cu vîrste cuprinse între 11 şi 15 ani, împreună cu antrenorul lor în vîrstă de 25 de ani, au fost daţi dispăruţi sîmbătă după ce nu s-au întors de la antrenamentul de după-amiază.

Poliţia a declarat că băieţii provin din mai multe regiuni ale provinciei şi plecaseră în excursie după antrenament.


Echipele de intervenţie au anunţat că au găsit în peşteră urme de palme şi de tălpi, dar şi rucsaci aparţinînd tinerilor sportivi.

Thailanda se află în prezent în plin sezon ploios, iar zonele montane sînt afectate de viituri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?