Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Naționala de fotbal a Moldovei, pregătită de amicalul cu Austria

7 sep. 2023,, 08:30   Sport
2181 0

"Tricolorii" au avut cîteva antrenamente la Vadul lui Vodă, după care au plecat în țara adversarului din partida de mîine. Duelul va reprezenta o etapă de pregătire înainte de meciul cu Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

Antrenamentul a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor de la Vadul lui Vodă. Din lot lipsește doar un jucător cheie - Oleg Reabciuk.

Fundașul lateral și-a motivat absența prin probleme personale. În locul acestuia a fost convocat de urgență Daniel Danu. Fotbalistul celor de la FC Bălți se află la prima selecție pentru naționala mare.

În total, 25 de jucători au ajuns în Austria. Aceștia vor avea două antrenamente înaintea meciului amical, care va fi şi o nouă întîlnire directă dintre cele două reprezentative, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.md.

După partida de azi cu Austria, naționala Republicii Moldova va avea de jucat, în deplasare, cu Insulele Feroe. Duelul va face parte din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?