Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Messi se pregătește de primele meciuri amicale ale anului

9 ian. 20:00   Sport
2338 0

Messi a părăsit sîmbătă țara sa natală, Argentina, pentru a se întoarce în Florida, unde s-a prezentat luni la antrenamentele de presezon cu clubul său, Inter Miami, alături de care va juca o serie de meciuri amicale.

Jucătorul în vîrstă de 36 de ani a petrecut sărbătorile de Crăciun alături de familia sa în orașul natal Rosario.

Messi urmează să efectueze teste medicale de rutină înainte de a participa la o serie de șase meciuri amicale, inclusiv capul de afiș împotriva lui Cristiano Ronaldo și Al-Nassr, în Arabia Saudită, și împotriva echipei sale din copilărie, Newell's Old Boys, în Fort Lauderdale.

Se anunță un an intens pentru Messi, atît în campionatul intern, cît și cu naționala Albiceleste, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

După un amical cu El Salvador, pe 19 ianuarie, se va îndrepta spre Asia pentru a juca împotriva echipelor Al-Hilal și Al-Nassr din Saudi Pro League, la care se adaugă selecționata Hong Kong și Vissel Kobe din J-League. Apoi își vor încheia presezonul cu un amical împotriva celor de la Newell's.


În MLS, vor juca acasă cu Real Salt Lake pe 21 februarie. Meciul de final de sezon pentru a decide cîștigătoarea turneului, mai cunoscut sub numele de MLS Cup, este programat pentru 7 decembrie.

0
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?