Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Meciurile cu Albania și Cehia, cele mai importante pentru "tricolori"

1 noi. 2023,, 09:15   Sport
1861 0

Selecționerul Serghei Cleșcenco a anunțat lista jucătorilor pentru partidele cu Albania și Cehia, care vor fi unele dintre cele mai importante meciuri din istoria naționalei de fotbal a Republicii Moldova. În cazul unor rezultate bune, „tricolorii" s-ar putea califica, în premieră, la Campionatul European.

25 de fotbaliști, dintre care doar 7 sînt din campionatul intern, au fost convocați pentru duelurile decisive din preliminariile turneului continental. Mulţi dintre jucătorii moldoveni sînt experimentați și au îmbrăcat de mai multe ori tricoul naționalei, printre ei fiind Vadim Rață, Mihail Caimacov și Ion Nicolaescu.

Totuși, în lot se regăsește și un fotbalist care încă nu și-a făcut debutul pentru selecționata țării. Este vorba despre fundașul Dinis Ieșeanu, care reprezintă clubul Zimbru Chișinău, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Pe 17 noiembrie, naționala Republicii Moldova va primi vizita reprezentativei din Albania, pe stadionul „Zimbru" din Chișinău, iar apoi va juca în deplasare cu Cehia, trei zile mai tîrziu.

Dacă echipa condusă de Serghei Cleșcenco va urca în clasament pe unul dintre primele două locuri, naționala Republicii Moldova se va califica la EURO 2024.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?