Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Meci anulat și reacții dure - scandalul cu Messi ia amploare

11 feb. 01:00   Sport
2441 0

Autoritățile sportive chineze au anulat meciul amical dintre Argentina și Nigeria de luna viitoare, pe fondul unei reacții din ce în ce mai dure față de faptul că Lionel Messi nu a jucat săptămîna trecută în Hong Kong, în cadrul unui meci cu Inter Miami.

Argentina urma să joace luna viitoare cu Nigeria în orașul chinez Hangzhou, înainte de a înfrunta Coasta de Fildeș la Beijing, dar faptul că Messi nu a intrat pe teren pentru Inter Miami, duminică, la Hong Kong, a provocat o furie în rîndul fanilor.

Organizatorul meciului din Hong Kong a declarat că va oferi fanilor o rambursare de 50% pentru bilete după ce argentinianul nu a intrat pe teren din cauza unei accidentări, dar a jucat în Japonia cîteva zile mai tîrziu, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Reacția a luat amploare vineri, autoritățile sportive din Hangzhou spunînd că amicalul Argentinei împotriva Nigeriei nu va mai avea loc.

Nu este încă clar dacă celălalt meci amical al Argentinei împotriva Coastei de Fildeș de la Beijing va fi de asemenea anulat.

3
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?