Eurovision stiri: 510
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

McGregor: Luptele și judo-ul mi-au salvat viața

28 ian. 2023,, 14:30   Sport
1706 0

Conor McGregor nu a mai intrat de mult timp în octogon – irlandezul nu a mai luptat de aproape doi ani. Însă continuă să atragă atenția cu ieșiri extravagante și scandaluri legate de criminalitate, relatează championat.

În același timp, Notorius reușește să rămînă pe linia de plutire, rezolvînd aproape de fiecare dată problemele fără consecințe speciale. Dar pe 27 ianuarie, totul s-ar fi putut sfîrși printr-o tragedie – doar un miracol salvat!

McGregor mergea în mod tradițional la o plimbare cu bicicleta și nici măcar nu putea să creadă că ceva nu va merge conform planului. Dar pînă la urmă a ajuns pe trotuar după o coliziune cu o mașină. Se pare, Conor a tras o spaimă zdravănă pentru viața sa: „O mașină tocmai m-a lovit din spate. Șoferul, orbit de soare, nu m-a văzut și a zburat în mine cu viteză maximă. Din fericire, încă nu mi-a venit vremea. Mulțumesc luptelor și judo-ului. Cunoașterea modului de grupare corectă mi-a salvat viața.”

Aproape imediat, Conor a anunțat pe rețelele de socializare că nimic nu i-a amenințat sănătatea. Totofată, McGregor chiar a reușit să se împrietenească cu șoferul, sub roțile mașinii căruia aproape că a ajuns: „Nick m-a doborît și acum mă duce acasă împreună cu bicicleta. Slavă Domnului că sînt încă aici și asta este singurul lucru care contează”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?