Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

"Marseille" concediază antrenorul și începe căutarea unui nou

20 feb. 06:00   Sport
1840 0

Clubul francez de fotbal Olympique Marseille a decis să renunţe la serviciile antrenorului Gennaro Gattuso, după eşecul suferit duminică pe terenul formaţiei Brest (0-1).

"Ca o consecinţă directă a crizei pe care o traversează clubul, antrenorul italian şi stafful său au fost disponibilizaţi în această dimineaţă de luni. Înfrîngerea de la Brest, în superioritate numerică timp de peste 30 de minute, a fost aşadar una prea mare pentru Gennaro Gattuso", scrie ziarul La Provence, adăugînd că italianul şi stafful său "nu vor fi pe bancă împotriva formaţiei Şahtior Doneţk, joi seara", în Europa League, transmite agerpres.ro

Gennaro Gattuso a fost angajat de Olympique Marseille în urmă cu ceva mai mult de cinci luni, după plecarea bruscă a lui Marcelino. În 24 de meciuri disputate sub comanda fostului internaţional italian, echipa din sudul Franţei a înregistrat 9 victorii, 8 remize şi 7 înfrîngeri, aflîndu-se în prezent pe locul 9 în Ligue 1.

Conform presei din Hexagon, Olympique Marseille se gîndeşte să-l angajeze în locul lui Gennaro Gattuso pe Jean-Louis Gasset, fostul antrenor al echipelor AS Saint-Etienne şi Girondins Bordeaux, în prezent fără angajament după ce a fost demis de selecţionata Cote d'Ivoire chiar în timpul recentei Cupe a Africii pe Naţiuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?