Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Luptătorul moldvean Ion Cuţelaba a fost învins

12 sep. 2022,, 07:24   Sport
2952 0

Luptătorul moldvean Ion Cuţelaba a suferit a doua înfrîngere consecutivă în UFC, cea mai mare promoţie de arte marţiale mixte. În cadrul unei gale de la Las Vegas, Cuţelaba a fost învins de brazilianul Johnny Walker.

Luptătorul a rezistat o rundă în cușcă cu luptătorul brazilian specializat în jiu-jitsu brazilian.

Walker care este și partenerul de sparring al irlandezului Conor McGregor l-a învins pe Cuțelabă în 04:37 minute.

Cuțelabă a încercat să ducă lupta în picioare, însă Walker l-a dus la sol pe luptătorul din Republica Moldova și a apelat la o tehnică de submission, o ștrangulare din spate. Cuțelabă a încercat să rupă priza brazilianului, însă fără succes.

Astfel, Hulk din Moldova, așa cum este supranumit Ion Cuțelabă, a fost nevoit să abandoneze.


Imediat după ce Cuțelabă a făcut semn că renunță, Johnny Walker l-a eliberat pe luptător și l-a sărutat părintește pe frunte.

Apoi, brazilianul a sărbătorit victoria printr-un dans inedit.

Imediat după victoria obținută în fața lui Ion Cuțelabă, Johnny Walker și anturajul său din care a făcut parte și John Kavanagh, antrenorul lui Conor McGregor, au fost dați afară din arena în care a avut loc UFC 279.

Kavanagh a anunțat pe rețelele sociale că Walker a fost dat afară desculț, însă motivul este în continuare necunoscut.

”Nu ne-au dat bilete și nu ne-au permis să rămînem să urmărim din spate. Ne-au dat afară prin spate. Johnny Walker nici măcar nu era încălțat. Suntem înapoi la hotel. Johnny este în continuare desculț. Nu am avut șansa să ne schimbăm”, a transmis John Kavanagh pe Twitter.

Întrebat despre acest aspect, Dana White, președintele UFC, a mărturisit că nu știa că Walker a fost dat afară din arenă desculț, însă a încercat să găsească o explicație.

”Cred că de cînd a fost pandemia COVID, s-a adoptat această regulă prin care luptătorii sînt evacuați imediat după ce ies din ring. Nu știu ce s-a întîmplat. Nu îl scoatem afară în stradă desculț pe Johnny Walker, asta este sigur”, a declarat la conferința de presă Dana White.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?