X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Luptătorii de stil liber din Moldova, în pregătiri pentru Campionatul European

8 feb. 10:15   Sport
1629 0

Luptătorii de stil liber ai Republicii Moldova și-au propus să urce pe podium la Campionatul European și să aducă acasă cît mai multe medalii. În total, zece sportivi vor reprezenta țara la turneul continental, programat săptămîna viitoare, la București.

Au rămas cîteva zile pînă la Europenele de Luptă, unde Republica Moldova va fi reprezentată la fiecare categorie de greutate de cîte un sportiv. Pentru cei zece băieți urmează ultimele antrenamente pe saltea înainte de plecarea la București.

O medalie este obiectivul lui Maxim Salcuțan, care combină luptele cu muzica. Sub numele de scenă "Magnat", a lansat deja mai multe piese. Cîteva dintre videoclipuri au depăşit opt milioane de vizualizări pe YouTube, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Aspiră la prezența pe podium și ceilați luptători. Vasile Diacon, de exemplu, vrea să repete, cel puțin, performanța înregistrată din 2023.

Campionatul European va reprezenta prima provocare pentru sportivii din Republica Moldova în 2024. Pe lîngă cei zece luptători de stil liber, la turneul continental de la București vor concura șapte fete, dar și un lot format din mai mulți sportivi care se vor bate în proba greco-romană.


Competiția se va desfășura în perioada 12 – 18 februarie.

0
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?