Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Lucrări de renovare pe un stadion din nordul țării

9 apr. 22:00   Sport
1602 0

În Florești, este realizat un proiect de reconstrucție a clădirii administrative a stadionului din oraș, notează Noi.md.

Din cauza stării deplorabile a acoperișului edificiului, care punea în dificultate activitatea copiilor în cele 6 secții de sport, autoritățile au luat decizia de a demonta acoperișul vechi și de a proiecta un nou etaj.

Astfel, la al doilea etaj au fost amenajate două vestiare, două băi, două cabinete de masaj, un cabinet medical, o zonă pentru suporteri și o zonă pentru jurnaliști.

Noul spațiu a permis și deschiderea a trei secții suplimentare de sport. De menționat că, după renovare, acest Complex Sportiv a devenit unic de acest gen în raion și este frecventat de peste 1300 de elevi din 6 instituții de învățămînt.

Totodată, pe acest stadion desfășoară lecțiile de educație fizică elevii a două instituții de învățămînt din oraș, iar mulți adulți, de asemenea, vin aici să practice sportul.


Valoarea proiectului este de aproape 5,5 milioane de lei, sumă alocată din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?