Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

La Chișinău, se desfășoară Campionatul European de Haltere pentru tineri

3 iul. 2023,, 10:30   Sport
4247 0

Moldova găzduiește, în premieră, Campionatul European de Haltere pentru tineri. Evenimentul are loc în perioada 1-10 iulie și întrunește 346 de sportivi și sportive din 37 de țări. Țara noastră este reprezentată de 32 de tineri halterofili și halterofile.

Ministrul Anatolie Topală a transmis un mesaj de felicitare tuturor participanților, menționînd că organizarea acestui eveniment sportiv de anvergură este o onoare pentru Republica Moldova, transmite Noi.md.

„Cred că o lume întreagă îl cunoaște pe halterofilul nostru de aur, campionul olimpic, Tudor Casapu, dar și pe alți halterofili și halterofile care ne-au reprezentat țara cu demnitate la competițiile sportive internaționale. Desfășurarea în Republica Moldova a Campionatului European de haltere este o recunoaștere a faptului că țara noastră este parte integrantă a sportului european”, a spus ministrul.

Președintele de onoare a Federației de Haltere din Republica Moldova, Tudor Casapu, le-a dorit succese participanților în competiție, apreciind efortul tuturor celor implicați în organizarea evenimentului.

„Doresc sportivilor succes și cît mai multe recorduri. Bun venit tuturor în Republica Moldova!”, a spus Tudor Casapu.

Campionatul European de Haltere se desfășoară la Chișinău Arena. Intrarea la eveniment este liberă.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?