X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Karim Benzema a fost exclus din lot

15 ian. 08:13   Sport
2553 0

Fostul cîștigător al Balonului de Aur are din nou probleme în Arabia Saudită. Karim Benzema nu s-a prezentat la reunirea echipei, iar antrenorul a decis să îl lase în afara listei de jucători pentru cantonamentul din Dubai, scrie hotnews.ro.

Karim Benzema a întîrziat la reunirea lui Al Ittihad din cauza unui ciclon

Al Ittihad a sunat adunarea pentru pregătirea noului sezon vineri 12 ianuarie, la seiul clubului din Jeddah, dar a lipsit tocmai vedeta Karim Benzema.

Antrenorul echipei, argentinianul Marcelo Gallardo, a decis să nu ofere concesii, iar francezul nu se va deplasa alături de colegii săi în Emirate, pentru cantonamentul din Dubai.

Atacantul este considerat recidivist, după ce a mai lipsit de la trei antrenamente la sfîrșitul anului trecut, înainte de pauza oficială pentru vacanța de Crăciun.


La cinci luni de la sosirea în Arabia Saudită, Benzema nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar fanii au început să îl critice tot mai puternic după eșecul în fața lui Cristiano Ronaldo și Al-Nassr.

Campioană en-titre, Al Ittihad ocupă în acest sezon doar locul al șaptelea, la 25 de puncte în spatele liderului Al-Hilal.

Conform surselor din anturajul jucătorului, Karim Benzema nu s-a prezentat la reunirea echipei pentru că a rămas blocat în Insulele Mauritius, din cauza unui ciclon, anunță Marca.

1
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?