Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Jose Mourinho: "Suspendarea mea este clar o problemă. Vom vedea unde Sheriff îmi permite să stau în timpul jocului"

21 sep. 2023,, 12:00   Sport
3489 0

Antrenorul principal al clubului italian AS Roma Jose Mourinho a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Sheriff Tiraspol din faza grupelor Europa League.

- Este un alt sezon decît anul trecut, o competiție diferită de cea pe care am încheiat-o la Budapesta. Acum să începem de la zero. Astăzi obiectivul este calificarea în etapa următoare. Anul trecut am început cu o înfrîngere care ne-a creat apoi dificultăți în calificări și am jucat în play-off împotriva unei echipe de Liga Campionilor, ceea ce nu este ușor pentru o echipă ca a noastră. Să cîștigăm grupa ar fi important.

Știm că niciodată nu este ușor să joci în Europa, mai ales în deplasare. Jucăm împotriva adversarului, împotriva fanilor lor, împotriva unei motivații deosebite. Antrenorul lor a spus că obiectivul este calificarea. Jucăm și împotriva istoriei, Sheriff a făcut lucruri incredibile în Liga Campionilor acum cîțiva ani. Nu este un meci ușor, jucăm împotriva unei echipe puternice. Am menționat deja cîțiva care vor juca, sînt jucători obișnuiți în echipă. Am luat cu noi cîțiva jucători tineri, printre care Mannini și D'Alessio care nu fuseseră niciodată alături de noi, dar nu vor fi ei care vor începe meciul. Vom juca serios.

Suspendarea mea este clar o problemă, pentru că nu pot comunica cu echipa. Am încercat să reducem problema lucrînd bine împreună la antrenament. Antrenamentul de astăzi a fost foarte pozitiv. Nu pot comunica cu echipa în timpul meciului, așa că vom vedea unde Sheriff îmi permite să stau în timpul jocului. Cred în echipa mea și în personalul meu și asta ne va conduce la succes. Nu pot vorbi cu echipa, dar de la locul meu voi putea sărbători golurile, - a declarat portughezul.

4
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?