X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

La Negureni a fost inaugurat un teren de minifotbal

2 iul. 2018,, 11:30   Sport
3006 0

Tinerii fotbaliştii din comuna Negureni, Teleneşti, vor avea de acum încolo un miniteren unde se vor pregăti pentru viitoarele campionate.

Stadionul modern a fost construit pe banii administrației locale în parteneriat cu federația moldovenească de profil, iar valoarea investițiilor se ridică la peste 320 de mii de lei.

Terenul, făcut după toate standardele, a fost acoperit cu gazon sintetic, aşa că tinerii se vor putea antrena indiferent de condițiile meteo. Noua atracție le-a fost pe plac și celor mici.

"Sîntem foarte entuziasmați, pentru că avem un stadion artificial în sat. Ne dorim ami multe proiecte de acest gen."

"Este o lucrare foarte reușită și cred că satul nostru o să-l păstreze pentru un timp îndelungat."

"Acest stadion trebuie pentru copii, pentru perfecționarea copiilor. Ridicăm și profesionismul copiilor la terenul mic", a spus antrenorul Alexei Botnaru.

Inițiativa aparţine primăriei locale.

"Consilierii din partea Partidului Democrat împreună cu mine au pus 155 de mii de lei, se are în vedere construcția toată", a spus primarul comunei Negureni, Grigore Munteanu.

Covorul de iarbă a costat în jur de 170 de mii de lei şi a fost cumpărat de Federația de fotbal.

"Nu e ca pe timpuri cînd noi veneam acasă murdari și o primeam de la părinți. Sunt toate condițiile ca ei să se antreneze și să devină fotbaliști mari", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Proiectul a fost posibil și datorită celor care iubesc sportul.

"Eu cred că băieții aceștia nu vor sta prin baruri, dar să fie pe terenul de fotbal", a spus fostul preşedinte FMF, Constantin Tampiza.

"Eu vă îndemn, dragi copii, să profitați de aceste condiții, să practicați fotbalul, această frumoasă joacă", a spus fostul preşedinte al Moldovei, Mircea Snegur.

"Să ne mîndrim în cel mai scurt timp cu discipoli în domeniul sportului în deosebi a fotbalului cu Negureni cu rezultate pe care ne le dorim toți", a spus deputatul PDM, Angela Agache.

Peste 400 de astfel de terenuri au fost inaugurate în diferite localităţi ale ţării în cadrul programului “Toţi împreună”, lansat de Federația Moldovenească de Fotbal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?