X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Haos în Franța: Marseille - Lyon, suspendat în ultimul moment

30 oct. 2023,, 14:15   Sport
1915 0

Meciul Marseille - Lyon, programat duminică, la 21:45, în etapa cu numărul 10 din Ligue 1, a fost suspendat, după ce s-au petrecut scene reprobabile cu puțin timp înaintea fluierului de start.

Mai mulți suporteri ai echipei gazdă au atacat cu pietre autocarul "Leilor", în incinta stadionului Velodrome. Cel mai șifonat a ieșit chiar antrenorul lui Lyon, Fabio Grosso (45 de ani), care a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, pentru că sîngera masiv, anunță Noi.md cu referire la digisport.ro

Potrivit presei italiene, fanii lui Marseille au spart mai multe geamuri ale autocarului, iar una dintre pietre l-a nimerit în plină figură pe campionul mondial cu "Squadra Azzurra" la CM 2006.

Fostul fundaș a suferit o tăietură de cîțiva centimetri la nivelul arcadei stîngi și a coborît din autocar plin de sînge pe față și pe mîini. În acest moment, Grosso e în afara oricărui pericol, dar poartă un bandaj uriaș pe frunte.

Presa franceză anunță că Grosso a picat testele medicale și e suspect de contuzie. Cotidianul L'Equipe a informat apoi, chiar la ora fluierului de start, că meciul nu se va mai juca.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?