Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Grecia a clarificat situația privind transferul fostului portar al FC Sheriff

13 ian. 13:15   Sport
3319 0

Reprezentanții clubului Kalamata din al doilea eșalon valoric al Greciei au oferit mai multe detalii despre transferul portarului Maxim Koval, care a plecat recent de la Sheriff.

"Kalamata nu are probleme cu Maxim Koval. Vineri, portarul ucrainean va fi prezent la Salonic pentru a semna un contract pentru o durată de 2,5 ani cu Aris, efectuînd și toate testele medicale necesare. Iar sîmbătă, portarul va veni în capitala Messiniei (regiune din Grecia, al cărui centru este orașul Kalamata), unde va evolua sub formă de împrumut, lucru precizat clar în contractul său", - a declarat o sursă din interiorul clubului pentru Sportstonoto.gr.

Reamintim că într-un interviu acordat presei din Ucraina, Koval a negat transferul său la Kalamata, menționînd că negociază cu Aris.

Portarul ucrainean Maxim Koval a ajuns la Sheriff Tiraspol în vara anului 2022 și a jucat în 38 de meciuri oficiale pentru echipă.

Koval a jucat anterior pentru Dinamo Kiev, Metalurh Zaporijia, Hoverla Ujgorod, Odense din Danemarca, Deportivo de la Coruña din Spania și Al-Fateh din Arabia Saudită.


De asemenea, a jucat două meciuri pentru echipa națională a Ucrainei: în 2012, împotriva Austriei (2:3) și în 2017, împotriva Slovaciei (2:1).
Aris ocupă locul cinci în Superligă, în timp ce Kalamata se află tot pe locul cinci în Grupa Sud a celei mai puternice divizii secunde din Grecia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?