X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Germania s-a făcut de rîs în ultimul amical cu Japonia

11 sep. 2023,, 08:00   Sport
2398 0

Echipa națională a Germaniei, cea care va găzdui EURO 2024 de peste un an, a mai încasat o umilință în meciurile de pregătire.

Este o criză fără precedent pentru naționala Panzerelor, care bifează înfrîngere după înfrîngere în meciurile test. Sunt deja cinci meciuri la rînd fără victorie, iar antrenorul Hansi Flick trebuie să remedieze de urgență lucrurile la ultimele 4 partide test din an, notează Noi.md cu referire la spotmedia.

Japonia a învins Germania cu 4-1 la Wolfsburg, asta după ce acum cîteva luni a învins-o și la Campionatul Mondial cu 2-1. Ito, Ueda, Asano și Tanaka au marcat golurile niponilor, în timp ce pentru nemți a punctat doar Sane, pentru 1-1, în minutul 19.

O serie groaznică pentru multipla campioană europeană și mondială, care a mai pierdut cu Columbia, 0-2, cu Polonia, 0-1 și cu Belgia, 2-3. Între timp, a făcut și un egal cu Ucraina, 3-3.

Presa germană este într-un tumult nervos de luni de zile, iar seara de ieri a adăugat încă o cireașă pe un tort prea plin: "Final dezastruos pentru Germania, care a încasat două goluri în prelungiri de la Japonia. Sunt 5 meciuri fără victorie pentru echipa lui Hansi Flick" a titrat Deutsche Welle.


Trebuie spus că antrenorul Flick a fost fluierat de fanii germani în timpul interviului de după înfrîngerea cu Japonia. Aceștia i-au cerut demisia de urgență.

Urmează alte 4 meciuri amicale pentru nemți, cu Franța, SUA, Mexic și Austria.

5
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?