X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

FIFA ia în calcul să introducă fotbalul jucat cu ceasul oprit

2 mar. 2023,, 17:45   Sport
2909 0

FIFA ia în calcul să introducă fotbalul jucat cu ceasul oprit din anul 2024. Adică, un meci să dureze exact 60 de minute efectiv de joc, la fel ca și la handbal, transmite deiz.

Dezbaterea a fost deschisă de către președintele FIFA, Gianni Infantino, care vrea să limiteze timpul pierdut, considerînd acest lucru un flagel pentru fotbalul actual, transmite MARCA.

Opțiunea urmează a va fi studiată și dezbătută la întîlnirea Consiliului Asociației Internaționale de Fotbal, care va avea loc în weekendul viitor de la Londra.

Unele dintre regulile care vor intra în vigoare pentru sezonul 2023/2024 se referă la golurile marcate atunci cînd jucătorii de rezervă se strecoară pe teren. Pînă acum, se anulau golurile marcate de o echipă în cazul în care unul sau mai mulți jucători de rezervă ai acesteia se aflau pe teren. În sezonul 2023/2024 vor fi anulate doar golurile la care au fost implicați jucătorii de rezervă aflați pe teren. De asemenea, se va insista că toate echipele trebuie să aibă întotdeauna un căpitan cu o banderolă distinctă pe terenul de joc.

Din iulie 2024, FIFA nu va mai permite celebrarea în exces a golurilor înscrise. Sărbătoarea va fi cronometrată, iar jocul va avea mai multe minute de prelungire.


1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?