X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Emiliano Martinez a primit două cartonașe. Care a fost motivul

19 apr. 20:30   Sport
1726 0

Emiliano Martinez (31 de ani), portarul celor de la Aston Villa, și-a calificat echipa in semifinalele Conference League după o situație neobișnuită. Campionul Mondial cu Argentina a primit două cartonașe galbene, însă a continuat să apere.

Portarul argentinian Emiliano Martinez fost protagonistul unei situații neobișnuite. În timpul executării loviturilor de departajare, Martinez a primit al doilea cartonaș galben pentru comportament nesportiv, după ce i-a provocat pe suporterii lui Lille. Cu toate acestea, a rămas pe teren și a continuat să apere,transmite Noi.md cu referire la obozrevatel.com.

În minutul 39 al timpului regulamentar, Martinez a fost avertizat pentru întîrzierea repunerii mingii în joc. Apoi, după ce a apărat un penalty la loviturile de deparatajare, Martinez i-a provocat pe fanii formației adverse, dansînd în fața lor.

Explicațiase găsește în legea 10 a IFAB, care menționează că, în cazul cartonașelor galbene primite în timpul jocului (inclusiv în prelungiri) nu se transferă la loviturile de departajare. Astfel, sînt considerate avertismente separate și nu se cumulează pentru un cartonaș roșu.

La final partidei, după ce și-a calificat echipa în semifinale, Emi Martinez a discutat despre momentele din timpul penalty-urilor. Acesta a declarat că a fost provocat în mod regulat de către fanii lui Lille, iar acesta a fost motivul pentru care a sărbătorit în acest fel după apărarea ultimei lovituri de departajare.


"Am fost motivat de fanii lor. Cînd aruncă în mine cu lucruri, sînt mai motivat ca niciodată. Toată viața mi s-au aruncat lucruri în spate și m-am ridicat mereu. O astfel de atitudine mă împinge să performez și mai bine”, a explicat portarul.

După victoria din meciul tur, 2-1 pentru Aston Villa, formația din Anglia avea nevoie de un rezultat de egalitate pentru a obține calificarea în semifinale. Totuși, Lille a fost echipa mai bună în manșa secundă, reușind să-și asigure un avantaj de două goluri prin golurile înscrise de Yusuf Yazici și Benjamin Andre.

Matty Cash a salvat-o pe Aston Villa cu un gol marcat în minutul 87, care a dus meciul în prelungiri. Scorul a rămas neschimbat pînă la finalul celor 120 de minute, astfel că a fost nevoie de loviturile de departajare pentru a se decide cîștigătoarea. După ce Didu Martinez a apărat două penalty-uri, oaspeții s-au calificat cu scorul general de 4-3.

Pentru Emi Martinez & CO urmează meciul cu Olympiakos în Conference League, disputat pe teren propriu în data de 5 mai.

1
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?