Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova va juca cu două adversare redutabile

10 oct. 2023,, 18:45   Sport
4141 0

"Tricolorii" vor juca în decurs de doar patru zile cu două adversare redutabile, reprezentativele Suediei și Poloniei, ambele - participante la ultimul turneu final de Campionat European.

Selecționata Republcii Moldova a făcut deja deplasarea spre Suedia, acolo unde va disputa partida amicală, transmite moldova1.

"Vom trata acest meci ca pe un meci oficial. Acum, prioritară este partida cu Suedia. Ne dăm bine seama ce adversar puternic vom avea. Înțelegem că va fi greu. În unele meciuri am reușit să demonstrăm că putem face față tuturor momentelor dificile și că mergem pe drumul cel bun.", a menționat Serghei Cleșcenco, slecționer R. Moldova

Cleșcenco a convocat 23 de fotbaliști pentru partidele cu Suedia și Polonia, iar 3 dintre ei încă nu au debutat la prima reprezentativă.

"Încercăm să testăm cît mai mulți jucători, asta - pentru a vedea cît de pregătiți sînt pentru evoluțiile la echipa națională. Dacă îi convocăm, înseamnă că au calități ce ne-au atras atenția și, pe viitor, vor face pasul următor și vor deveni componenți de bază ai echipei naționale.", a declarat Serghei Cleșcenco, selecționer R. Moldova


"Tricolorii" se vor confrunta cu echipa Suediei pe 12 octombrie, la Solna, o suburbie a capitalei Stockholm. Peste doar 3 zile, discipolii lui Sergiu Cleșcenco vor juca, tot în deplasare, cu reprezentativa Poloniei, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2024. Meciul se va disputa la Varșovia, pe stadionul "Narodowy".

2
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?