X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Ea este prima femeie campioană europeană la Armwrestling în Republica Moldova

2 iul. 2018,, 15:39   Sport
3369 0

Mihaela Lazari, sportiva și studenta Facultății Drept din cadrul ULIM a devenit campioană europeană absolută la categoria tineret în cadrul Campionatului European de Armwrestling, organizat la Sofia, Bulgaria, în perioada 26 mai - 3 iunie 2018.

Tînăra a reușit să demonstreze performanță și să obțină victorie la categoria -65 kg, tineret, brațul drept și stîng.

Menționăm că Mihaela Lazari este campioană absolută în Republica Moldova și dublu-Campioană Europeană, fiind supranumită și ”Fata cu Caracter de Fier”.

Mihaela Lazari este prima femeie campioană europeană la Armwrestling în Republica Moldova, iar sportul este o formă de petrecere a timpului liber încă din copilărie. Pasiunea pentru Armwrestling a determinat-o pe sportivă să antreneze o echipă de fete începătoare, cărora le transmite toate cunoștințele și le ajută să atingă obiectivele propuse în acest sport.

În cadrul ultimei ședințe a Senatului ULIM desfășurată la 27 iunie 2018, sportivei Mihaela Lazari i-a fost decernată Diploma de Merit pentru rezultate remarcabile la activitățile extra curriculare sportive și promovarea imaginii ULIM, fiind semnată de către rectorul ULIM, conf. univ., dr. Ilian Galben.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?