X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Deţinătoarea Supercupei Moldovei la fotbal a păşit cu stîngul în Divizia Naţională

18 mar. 2019,, 11:50   Sport
2426 0

Posesoarea Supercupei Moldovei la fotbal, ediţia 2019, Milsami Orhei a luat ieri un start nereuşit în campionatul Diviziei Naţionale din anul curent.

Ea a suferit înfrîngere cu scorul de 0-3 în meciul inaugural al turneului disputat cu echipa Sfîntul Gheorghe Suruceni. Golurile au fost marcate de Carastoian (60), Plămădeală (69) şi Mandrîcenco (91).

„Scorul vorbeşte de la sine mai convingător decît toate comentariile. Pînă la 0-0 am avut destule ocazii de a marca. Dacă am fi înscris primii, atunci totul s-ar fi derulat altfel. Posibil după cucerirea Supercupei, jucătorii s-au relaxat puţin, au crezut că totul se va desfăşura bine, fără probleme, din inerţie. Avem probleme, în primul rînd, în compartimentul ofensiv. Căutăm atacanţi”, a declarat la conferinţa de presă de la finele partidei antrenorul formaţiei Milsami, Veaceslav Rusnac.

În celelalte meciuri din cadrul primei etape au fost înregistrate următoarele rezultate: Sheriff Tiraspol – Speranţa Nisporeni 1-0, Zimbru Chişinău – Petrocub Hînceşti 0-1, Dinamo Tiraspol – CodruLozova 3-0.

În campionat intervine prima pauză, care este determinată de meciul R. Moldova – Franţa din preliminariile Campionatului European 2020, care se va desfăşura pe 22 martie la Chişinău. Partidele etapei a doua a Diviziei Naţionale sînt programate pentru 29 şi 30 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?