X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Denis Vieru se va antrena în Egipt

23 dec. 2019,, 16:55   Sport
2603 0

Judocanul moldovean Denis Vieru se va antrena cu începere de luni, 23 decembrie, în Egipt.

Ieri el a plecat, împreună cu antrenorul său Veaceslav Bacal, în această ţară, transmite Noi.md cu referire la Moldpres.

„Am elaborat un plan de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc anul viitor şi unde ne dorim să cucerim o medalie. Conform lui, urmează ca Denis să aibă o pregătire, în fond, individuală în continuare. Cantonamentul din Egipt se înscrie foarte bine în acest program. Un accent aparte vom pune pe durata lui şi refacere, pentru că, precum am mai informat, Denis a evoluat la ultimul turneu din anul curent, Masters din China, fiind nerestabilit total după o viroză, care ne-a blocat timp de aproximativ zece zile antrenamentele în ajunul participării”, a declarat pentru agenţie Veaceslav Bacal în ajunul deplasării.

Cantonamentul din Egipt este programat pentru două săptămîni.

Denis Vieru este cel mai bun judocan moldovean. El a cucerit în acest an medalia de bronz la Mondialele din Tokyo, a devenit campion mondial universitar la Napoli, s-a clasat pe primele locuri la turneele Grand Slam de la Paris, Baku şi Grand Prix de la Antalya. Recent a fost declarat de Asociaţia Presei Sportive din Moldova cel mai bun sportiv moldovean în 2019, iar Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării l-a nominalizat, împreună cu Victor Ciobanu (lupte greco-romane) şi Anastasia Nichita (lupte feminine), la egalitate, cei mai buni atleţi anul curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?