X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cristiano Ronaldo junior a semnat: Unde va juca fiul starului portughez

21 oct. 2023,, 16:20   Sport
5270 0

Cristiano Ronaldo a ajuns la Al Nassr la finalul anului trecut, atunci cînd a semnat cu gruparea saudită după despărțirea cu scandal de Manchester United.

Ronaldo a devenit atunci cel mai bine fotbalist din lume și va încasa 500 de milioane de euro în cele două sezoane și jumătate pe care le va petrece în Arabia Saudită, transmite unica.md.

Acum, și fiul cel mare al starului portughez și-a găsit echipă. Așa cum a obișnuit pînă acum, Cristianinho, așa cum este poreclit Cristiano Ronaldo Jr, își urmează tatăl la fiecare echipă.

Așadar, fiul cvintuplului cîștigător al Balonului de Aur a semnat și el cu Al Nassr, acolo unde va evolua la formația under-13 a saudiților.

Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care a dezvăluit că Cristiano Ronaldo Jr va purta tricoul cu numărul ”7”.


”Cristiano Ronaldo Jr a semnează cu echipa U13 a lui Al Nassr. Contractul a fost semnat, iar fiul lui Cristiano va începe antrenamentele în următoarele zile.

Va purta tricoul cu numărul ’7’.

Cristiano a spus odată: ”Fiul meu mi-a spus: ’Tată, mai rezistă cîțiva ani, vreau să joc alături de tine’”, a fost anunțul lui Fabrizio Romano.

17
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?