Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

CM 2018: Belgia a învins Anglia cu 1:0

29 iun. 2018,, 09:10   Sport
2384 0

Belgia a cîștigat duelul cu Anglia din ultima etapă a grupelor Campionatului Mondial din Rusia, scor 1-0, și a terminat pe primul loc în grupă. Ambele formații s-au calificat în "optimi".

Belgienii au cîștigat și meciul, și grupa, chiar dacă intră în zona mai dificilă a traseului: cu Brazilia și Franța posibile rivale în sferturi și semifinale

E ultimul meu meci aici, la Mondialul Rusiei, e și ultima partidă care se joacă la Kaliningrad, și sper ca totul să fie bine. Dar uite că nu e așa. Cînd te aștepți mai puțin, apare o problemă. Am urcat în tribună, pregătit să-mi dau jos rucsacul din spate, să-mi scot laptopul și să mă apuc de scris.

Numai că, surpriză! La masa presei nu mai e loc pentru mine. FIFA mi-a găsit un scaun de fan, fără pupitru, fără monitor, fără priză, fără nimic. "Cred că glumiți!", i-am spus fetei care dirija jurnaliștii. "Nu, probabil că așa ați cerut", îmi răspunde.
Încep să rîd: "Nu sînt suporter, sînt ziarist. Să vină cineva să-mi explice". Într-un minut, vine un oficial. Același răspuns. Peste 5 minute, alt oficial. La fel. Nu mă las. O rusoaică mă ajută. Uluitor, era un loc liber. Dacă n-aș fi insistat, aș fi avut doar un scaun gol de la FIFA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?