Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

CM-2018: Au fost prevenite circa 25 de milioane de atacuri cibernetice

16 iul. 2018,, 13:11   Sport
2923 0

Pe parcursul Cupei Mondiale de fotbal, serviciile speciale ale Rusiei au prevenit aproape 25 de milioane de atacuri cibernetice și a altor actiuni criminale îndreptate împotriva infrastructutii informaționale a țării, a declarat președintele Vladimir Putin.

La o întîlnire cu reprezentanții echipelor care s-au ocupat de securitatea Mondialului, liderul de la Kremlin a multțmit serviciilor de spionaj, din țară și de peste hotare, care s-au implicat în aceasta dificilă misiune, subliniind că, pentru acest Campionat, au lucrat 55 de servicii speciale și structuri de menținere a ordinii din 34 de state ale lumii.

În opinia președintelui Putin, oaspeții Cupei Mondiale s-au simțit în siguranță. "Suporterii care au venit la noi în țarp s-au putut deplasa în voie între orașele care au găzduit meciurile competiției", a spus șeful statului rus, apreciind că măsurile de securitate nu au creat disconfort sau probleme majore.

Meciurile CM-2018 s-au desfăsurat în 11 orase din Rusia, incepand din 14 iunie și pînă în 15 iulie: Sankt-Petersburg, Ekaterinburg, Kaliningrad, Kazan, Nijni Novgorod, Rostov pe Don, Samara, Saransk, Soci și Volgograd.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?