X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Ce a spus antrenorul principal al "Sheriff" despre meciul de mîine cu БАТЭ

9 aug. 2023,, 15:50   Sport
1906 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal Sheriff (Tiraspol), Roberto Bordin, a răspuns la întrebările jurnaliștilor în cadrul unei conferințe de presă organizate în ajunul meciului din runda a 3-A a UEFA Europa League împotriva echipei BATE din Belarus.

Vă prezentăm principalele opinii exprimate de specialistul Italian:

  • ”Am avut un joc dificil și complicat în Superliga. Acesta este un meci total diferit față de ceea ce trebuie să jucăm mîine. Cred că mîine meciul va fi mai puternic și mai dificil decît meciul de campionat. În această rundă a competiției nu au mai rămas adversari slabi. Trebuie să arătăm nu numai un joc bun, ci și un rezultat excelent care ne va permite să trecem în runda următoare.
  • Vor lipsi mai mulți jucători importanți pentru noi, deoarece într-o oarecare măsură ei au determinat jocul nostru, inclusiv în plan emoțional, dar acest lucru nu ar trebui să afecteze în niciun fel jocul cu echipa din Belarus. Avem destui jucători care să-i înlocuiască în viitoarea confruntare.
  • Nu pot răspunde la întrebarea privind adversarul din playoff, avînd în vedere faptul că nu am trecut încă de această rundă și nici măcar nu am jucat primul joc. Ne antrenăm și mergem de la meci la meci, deci nu are rost să evaluăm viitorii adversari.
  • Pentru noi nu este important cum se pregătește adversarul, este important cum vom interpreta noi jocul de mîine, rezultatul va depinde în primul rînd de acest lucru.
  • Am avut cîteva întrebări cu privire la Moussa și Rashid. Kiabu, după cum știți, a primit un traumatism în jocul cu Maccabi. Există trei jucători descalificați care nu vor juca. Toți cunosc acest lucru.
  • În ceea ce privește punctele slabe și punctele forte ale adversarului, acest lucru nu funcționează întotdeauna în jocurile ulterioare. Meciul de mîine poate fi total diferit și, în consecință, adversarul poate prezenta alte laturi atît slabe, cît și puternice. De exemplu, pot spune că diferența dintre meciurile cu Farul și cu Maccabi este foarte mare. Trebuie să ne uităm în primul rînd la jocul în sine, iar mîine în proces, în timpul jocului, vom înțelege toate părțile adversarului”.

Primul meci al celei de-a treia runde de calificare a UEFA Europa League între FC Sheriff și FC БАТЭ Borisov (Belarus) va avea loc pe 10 august pe arena principală a SC Sheriff, cu începere de la ora 20:00.

Dacă Sheriff va învinge FC БАТЭ din Belarus, jucătorii lui Roberto Bordin vor juca cu echipa care a va pierde în runda a treia a Ligii Campionilor, în care se întîlnesc echipa Klaksvik din Insulele Feroe și Molde din Norvegia. Primul meci va fi un meci amical.

Meciurile din această etapă se vor juca pe 24 și 31 august.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?