Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cel mai bun golgheter al naționalei de fotbal va juca la o echipă din Olanda

7 aug. 2023,, 17:18   Sport
2056 0

Cel mai bun golgheter al naționalei R. Moldova din toate timpurile, Ion Nicolaescu, a semnat astăzi un contract pe trei ani cu S.C. Heerenveen B.V.

Anunțul a fost făcut de agentul jucătorului, Leonid Istrati, transmite Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

Nicolaescu a atras atenția mai multor echipe din Europa, după ce a avut un sezon foarte bun în tricoul celor de la Beitar Ierusalim. Atacantul nostru a marcat 19 goluri și a oferit zece pase decisive coechipierilor săi.

„Ion va avea parte de o provocare puternică la o echipă de tradiție în Eredivisie”, a menționat Istrati.

De menționat că tricoul celor de la S.C. Heerenveen B.V, care au terminat pe locul opt ultimul campionat, a fost îmbrăcat de atacanți de top, inclusiv danezul Jon Dahl Tomasson, grecul Georgios Samaras, marocanul Hakim Ziyech, sau olandezii Bas Dost, Klaas-Jan Huntelaar, Ruud van Nistelrooy. Totodată, la echipa olandeză a evoluat și celebrul fotbalist romîn, fosta „Gheata de Aur a Europei”, Rodion Cămătaru.


De menționat că Ion Nicolaescu a devenit anul acesta cel mai bun golgheter al naționalei R. Moldova, după ce a marcat două goluri în victoria istorică împotriva reprezentativei Poloniei, scor 3-2. Au fost reușitele cu nr. 11 și 12 ale atacantului nostru pentru naționala R. Moldovei în cele 35 de partide jucate.

Nicolaescu a depășit astfel recordul selecționerului Serghei Cleșcenco (11 goluri), care data din anul 2006.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?