Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce sumă solicită tatăl lui Leo Messi pentru transferul fotbalistului la Al-Hilal

15 mar. 2023,, 21:30   Sport
2844 0

Leo Messi (35 de ani) mai are contract cu PSG pînă la finalul actualului sezon, însă starul argentinian nu și-a prelungit contractul cu francezii, iar acest lucru ridică semne de întrebare în Hexagon.

Deși s-a zvonit că vrea să mai continue în Europa încă un sezon, Leo Messi nu ar refuza un transfer în Arabia Saudită. Al-Hilal este una dintre echipele care au urmărit atent situația starului argentinian, iar șeicii ar fi luat legătura cu tatăl fotbalistului, care îi este și impresar.

Concret, Jorge Messi le-ar fi transmis celor de la Al-Hilal că Leo are liber să se transfere doar în schimbul sumei de 600 de milioane de euro, cu 200 de milioane de euro mai mult decît banii încasați de Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Informația a fost furnizată de publicația spaniolă El Chiringuito, care nu oferă însă detalii despre durata contractului sau despre cum va fi distribuită remunerația acestuia.

Parizienii se află în pole-position pentru semnătura lui Messi, întrucît campionul mondial vrea să mai joace în Europa.


Potrivit presei franceze, Messi prioritizează rămînerea la PSG, însă pune două condiții clare pentru a semna prelungirea contractului.

Sud-americanul nu va pune pixul pe foaie decît dacă va primi un salariu cel puțin la fel de mare ca cel actual, în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro anual.

În plus, Messi vrea să aibă garanția că va fi titular incontestabil, indiferent de antrenor. Argentinianul dorește să fie sigur de acest aspect pentru că vrea să fie în cea mai bună formă la Copa America, turneu organizat anul următor.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?