X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ce diplomă a primit Leo Ciobu de la Perciun, pentru premiul mare la campionatul Arnold

30 mar. 11:30   Sport
1848 0

„Participantei Leonida Ciobu, pentru promovarea în masă a sportului, prin participarea la concursul de bodybuilding Arnold Classic”.

Acesta este textul Diplomei de onoare oferite culturistei din Moldova, care a ocupat locul 1 la campionatul desfășurat la Birmigham, Marea Britanie, devansând bodybuilderițe din alte țări ale lumii.

Culturista Leo Ciobu a fost felicitată de Secretarul de stat pe domeniul sportului, Sergiu Gurin, și a primit o diplomă de onoare din partea Ministerului Educației și Cercetării, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Sportiva a fost de acord să prezinte conținutul textului menționat în diploma pe care a primit-o din partea Ministerului Educației.

În diploma semnată de ministrul Dan Perciun nu se menționează că Leo Ciobu a ocupat locul 1, ci doar că „a participat la concursul de bodybuilding Arnold Classic”.


Totuși, sportiva se declară recunoscătoare pentru faptul că a fost felicitată. „Sunt foarte recunoscătoare domnului Sergiu Gurin, pentru că a fost inițiativa dumnealui de a mă felicita. Am văzut în ochii dumnealui că este foarte sincer, a făcut ce ține de dumnealui”, a declarat Leo Ciobu.

La 16 martie, culturista Leo Ciobu a luat primul loc la campionatul „Arnold Classic”, desfășurat la Birmigham. Cel care i-a înmânat trofeul a fost chiar Arnold Schwarzenegger. „Trăiesc un vis”, a scris sportiva.

2
2
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?