X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Ce a declarat antrenorul Sheriff înainte de meciul cu Servette în Europa League

25 oct. 2023,, 17:45   Sport
2780 0

Noul antrenor al Clubului de fotbal Sheriff din Tiraspol, Roman Pilipciuc, a răspuns astăzi la întrebările jurnaliștilor înainte de meciul de mîine din turul trei al UEFA Europa League cu FC Servette din Elveția.

-Noi conștientizăm întreaga responsabilitate. Înțelegem că în acest moment nu avem puncte în grup ... De aceea vom încerca să facem tot posibilul pentru a obține primele puncte. Înțelegem că vom avea un adversar destul de puternic. Jocul nu va fi simplu. Toți cei care se află în solicitare se pregătesc. Vom încerca să nivelăm starea funcțională cu realinieri tactice. Jocul de mîine va fi pentru noi un examen.
Vom încerca să eliminăm încălcările inutile ale regulilor în zona de 25-30 de metri de porțile noastre, vrem să ne protejăm de acest lucru. Mîine vom avea un joc destul de dificil, avînd în vedere cel mai important aspect - starea funcțională a jucătorilor. Înțeleg că am efectuat doar o analiză video a adversarului, dar chiar și așa, era clar că echipa adversarului este destul de bine pregătită funcțional.

- Aveți experiență în Cupa Europeană, în 2017 ați fost în Liga Campionilor cu Spartak. În recentul dvs. mare interviu pentru Чемпионат, ați spus că ați primit o plăcere mare atunci. Vă așteptați să obțineți aceeași plăcere, dar deja în Europa League cu Sheriff?

- Probabil, orice persoană din domeniul fotbalului care ascultă înainte de joc imnul Ligii Campionilor, este conștientă de ceea ce se întîmplă în viața sa de fotbalist sau de antrenor. Acestea sunt niște momente plăcute. Am văzut infrastructura Sheriff, am primit o plăcere să lucrez aici timp de 12 zile - mă refer la condițiile pe care mi le-a oferit clubul. Și toți jucătorii care sînt cu mine în aceste 12 zile... Sînt sigur că mîine voi primi o plăcere foarte mare să merg la meci cu echipa mea. Da, nu voi ieși pe teren, dar voi crede că ideile pe care eu și echipa mea de antrenori le-am transmis, jucătorii vor încerca să le pună în aplicare.

- Jocul cu Servette va fi jocul de debut în Europa League ca antrenor principal. Meciul va fi special pentru dvs. sau unul obișnuit?


- Probabil că un meci în Europa League nu poate fi unul obișnuit, mai ales avînd în vedere poziția pe care o ocupăm în grupă. Bineînțeles, meciul nu este unul obișnuit. Aș vrea să bucur fanii noștri, care, din cîte știu, nu sînt puțini. Nu pot ascunde - meciul nu este cu siguranță unul obișnuit.

Căpitanul Sheriff, Ricardinho:

- "Sheriff" a avut două înfrîngeri în Europa League, nici în Superliga nu a decurs totul bine. Care este atmosfera din echipă și cum te simțiți în calitate de căpitan al echipei?

- În perioada aflării mele în "Sheriff" am mai fost căpitan, iar acum sînt fericit să fiu din nou căpitan. Sunt recunoscător clubului și staff-ului tehnic pentru acest lucru. Cel mai important este ceea ce facem în timpul jocului. Încercăm să facem ceea ce ne cere antrenorul pentru a merge mai departe. Eu sînt unul dintre cei mai experimentați jucători din echipă, alături de Luvannor și Talal, și nu contează dacă mă aflu sau nu pe teren.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?