Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Campionatul Național la judo printre juniori a avut loc la Chișinău

14 feb. 2023,, 09:27   Sport
2449 0

La finalul săptămînii trecute a avut loc o nouă ediție a campionatului național de judo, rezervat juniorilor. Organizatorii au declarat că scopul principal al competiției este descoperirea noilor talente în această probă sportivă care cunoaște progrese remarcabile.

231 de sportivi judoka, atît la categoria masculină, cît și cea feminină, s-au adunat la Universitatea de Educație fizică și sport, unde și-au etalat calitățile pe tatami în cadrul Campionatului Național de judo la juniori.

Scopul principal al competiției este descoperirea celor mai buni luptători, care, ulterior să fie selectați în lotul național, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Printre numeroșii oaspeți ai competiției s-a numărat și cel mai bun judocan moldovean al momentului, Denis Vieru, care s-a declarat mulțumit de organizarea bună a turneului și speră că tinerii vor demonstra rezultate frumoase și în afara țării.

În cele 9 categorii la masculin și 7 la feminin, cîștigătorii au fost recompensați de Federația e profil cu diplome și medalii, dar și cu variate premii bănești.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?