Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bayern Munchen, la a treia înfrîngere consecutivă

19 feb. 09:15   Sport
1116 0

Campioana Bayern Munchen a pierdut cu 3-2, duminică, pe terenul lui VfL Bochum, suferind a treia înfrîngere consecutivă în toate competițiile.

Bavarezii au făcut un joc modest, nearătînd că ar fi avut puterea de a controla jocul. Bayern pierduse săptămîna trecută derby-ul din campionat cu Leverkusen și a suferit o înfrîngere cu 1-0 în fața italienilor de la Lazio în prima manșă a optimilor.

Campionii au preluat avantajul în minutul 13, prin golul marcat de Jamal Musiala. Cel mai bun marcator din Bundesliga, Harry Kane, ar fi putut face 2-0, dar a ratat din fața porții în minutul 19, șutînd peste bară înainte ca jocul să fie întrerupt, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Totuși Kane a marcat al 25-lea său gol în Bundesliga în minutul 87, dar nu a făcut mai mult decît să aducă puțin dramatism pe final, Bochum păstrînd cele trei puncte.

Bayern, care urmărește un al 12-lea titlu de campion consecutiv, se află pe locul al doilea cu 50 de puncte, la opt în spatele lui Leverkusen, în timp ce Bochum a urcat pe locul 11 cu 25 de puncte.

1
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?