Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Au devenit cunoscute noi detalii în cazul morții baschetbalistului Kobe Bryant

18 iun. 2020,, 15:30   Sport
3078 0

Pilotul elicopterului prăbușit, la bordul căruia se afla jucătorul de baschet Kobe Bryant, a anunțat cu puțin timp înainte de cădere, că elicopterul se ridică deasupra ceții, în timp ce, de fapt, el cobora.

Anunțul a fost făcut la 18 iunie de Agenția AP, cu referire la raportul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor.

Se menționează că, la 26 ianuarie 2020, pilotul Ara Zobayan a luat legătura cu dispecerii traficului aerian și a anunțat că a urcat la o înălțime de 1220 metri pentru a zbura deasupra norilor, în timp ce, de fapt, elicopterul cădea pe panta dealului, unde s-a prăbușit la nord-vest de Los Angeles, transmite iz.ru

În raportul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor se menționează, de asemenea, că Zobayan ar putea "înțelege greșit" unghiurile de cădere și de rulare, ceea ce se întîmplă atunci cînd pilotul își pierde orientarea în condiții de vizibilitate redusă. Examinarea traiectoriei de zbor a arătat că Zobayan a fost într-adevăr dezorientat.

Pilotul a murit împreună cu ceilalți pasageri ai elicopterului, printre care campionul de cinci ori NBA, Kobe Bryant, și fiica sa de 13 ani, Gianna, scrie RT.


Bryant a fost unul dintre cei mai cunoscuți jucători de baschet din SUA. La vîrsta de 34 de ani, el a devenit cel mai tînăr jucător din istoria Asociației Naționale de baschet, acumulînd peste 30 de mii de puncte de carieră. Jucătorul ”Los Angeles Lakers” a fost inclus postum în Sala faimei a NBA.

În februarie 2020, a devenit cunoscut faptul că văduva lui Bryant, Vanessa a dat în judecată Island Express Helicopters. Motivul a fost permisiunea de a zbura în condiții meteorologice nefavorabile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?